Entre Design

Om Entre Design

Entre Design er, udover vores navn, også vores speciale – lad os tale om dit næste projekt

Vi er et moderne firma med mere end 50 års samlet erfaring indenfor indretning af indgange og entreløsninger med automatiske døre, person flow, adgangssikring og varmlufttæpper.

Vores idegrundlag er gennem tidlig dialog med vores kunder og deres rådgivere at tilbyde komplette entre- og indgangsløsninger, der leverer den ønskede funktionalitet i overensstemmelse med gældende forskrifter og præ-accepterede løsninger.

Lad os mødes, når du planlægger dit næste byggeri og har behov for en moderne entre med automatiske døre og højt person flow. Entre Design tilbyder også indbrudssikrede døre samt et bredt sortiment af automatiske branddøre med avancerede flugtvejssystemer og break-out funktion.

Vores producenter & leverandører

Entre Design samarbejder med flere specialiserede producenter i EU. Vi sammensætter og leverer komplette indgangsløsninger. Vindfang udføres med automatiske døre og lufttæpper, der passer optimalt til den løsning og funktion som projektet foreskriver. Det gælder passageflow, brandsikring og adgangssikring.

Alle vore produkter er afprøvede og CE mærket efter de fælles Europæiske Normer EN.