om Entre Design

Entre Design er, udover vores navn, også vores speciale – lad os tale om dit næste projekt

Vi er et moderne firma med mere end 50 års samlet erfaring indenfor indretning af indgange og entreløsninger med automatiske døre, person flow, adgangssikring og varmlufttæpper.

Vores idegrundlag er gennem tidlig dialog med vores kunder og deres rådgivere at tilbyde komplette entre- og indgangsløsninger, der leverer den ønskede funktionalitet i overensstemmelse med gældende forskrifter og præ-accepterede løsninger.

Lad os mødes, når du planlægger dit næste byggeri og har behov for en moderne entre med automatiske døre og højt person flow. Entre Design tilbyder også indbrudssikrede døre samt et bredt sortiment af automatiske branddøre med avancerede flugtvejssystemer og break-out funktion.

Manden bag Entre Design

 

Mit navn er Henrik Damø, og jeg har mere end 30 års erfaring som leverandør og producent af energibesparende automatiske dørsystemer. Jeg har gennem mange projekter opbygget en omfattende viden om indretning af indgange og adgange til bygninger.

Indførelsen af BR18 i Danmark har ført til flere skærpede krav til certificering af produkter der anvendes inden for brand og sikkerhed. Entre Design tilbyder udover veldesignede automatiske indgangsdøre også en række specielle produktløsninger der imødekommer disse skærpede krav, blandt andet certificerede automatiske brandskydedøre EI230 eller EI260 med integreret flugtvej.

Her på websitet vil jeg præsentere nogle af de innovative produktløsninger, som Entre Design tilbyder. Vi er dedikerede til at sparre med dig om dine projekter og finde den optimale løsning.

Vores mål er at lette projekteringsarbejdet. Med vores ekspertise og omfattende produktportefølje tilbyder vi en samlet rådgivning og attraktive, sikre og energibesparende indgangsløsninger.

Jeg ser frem til at samarbejde med dig om dit næste projekt.

Kontakt mig

Du er altid velkommen til at tage fat i mig hvis du har spørgsmål. Jeg kan fanges på 60 11 65 50 og du er også altid velkommen til at sende en mail på hsd@entredesign.dk

Vores producenter & leverandører

Entre Design samarbejder med flere specialiserede producenter i EU. Vi sammensætter og leverer komplette indgangsløsninger. Vindfang udføres med automatiske døre og lufttæpper, der passer optimalt til den løsning og funktion som projektet foreskriver. Det gælder passageflow, brandsikring og adgangssikring.

Alle vore produkter er afprøvede og CE mærket efter de fælles Europæiske Normer EN.