Entre design glassystemer

Entre Design Glassystemer lever op til tidens krav om lette og elegante designløsninger, der kan leveres i helglas med diskrete ophæng og helt uden rammer.

Udvendige døre har isoleringskrav. De smalle aluminiumsprofiler er forsynet med tætninger, der holder vinden ude. Det er valget af glastype, der afgør hvilke af glassystemerne, der er bedst egnede til opgaven.

Vi har profiler til de fleste glastyper – lige fra enkeltlagsglas til to lags termoglas. Er der skærpede krav til u-værdi, tilbyder vi glassystemer med brudt kuldebro og tilhørende lavenergi tre lags termoruder.

Glassystemerne kan konstrueres til RC2 klasse indbrudssikring, når de kombineres med sikringsglas og forstærket aflåsning.

Udover vores konventionelle lineære skydedøre leverer vi specielle buede eller cirkulære skydedøre og prisme skydedøre, der kan vinkles i et vilkårligt antal grader.

Disse løsninger er foretrukne til steder, hvor der ønskes en indgang, der træder markant frem på facaden.

Er der krav til større flugtveje end skydedørens fri lysning, kan glassystemerne leveres med break-out funktion, så både dørfløje og sidepartier kan åbnes til en samlet flugtvej. Break-out funktionen er populær i bygninger, hvor store persontal skal kunne evakueres sikkert og hurtigt.

Break-out funktionen anvendes også i bygninger, hvor større emner skal kunne flyttes gennem indgangsdørene. Det kan dreje sig om udstillingslokaler, museer og lignende.

Break-out funktionen er også værdsat i bilhuse, så udstillingsbiler kan køre ud og ind igennem den automatiske skydedør.