Entre Designs produkter er nøje sammensat, så de alle bidrager til et effektivt passageflow

Rådgivning
Stort udvalg
Design
Sikkerhed
Installation
Service

Vores fokusområder

Entre Design Glassystemer

Entre Design Glassystemer lever op til tidens krav om enkle og elegante design løsninger, der samtidig imødekommer de strengeste isoleringskrav. Glassystemerne kan konstrueres som flugtveje med break-out eller leveres i forstærket indbrudssikker udførsel.

$

Corporate og Domiciler

Indgangsdøre der åbner automatisk, giver firmaets gæster og medarbejdere en venlig modtagelse.

$

Detail og bilforhandlere

Indgange til shopping-centre, supermarkeder og butikker designes, så vindfangene skaber det mest effektive person flow for kunderne. Et højt person flow vil dog medføre, at dørene må stå åbne i længere tid, imens der er passage i dørene.

$

Automatiske brandskydedøre

Entre Designs automatiske brandskydedøre fungerer i daglig drift som almindelige automatiske skydedøre. Ved brand ændrer dørenes funktion til et fjederlukket dørsystem, der efter ønske kan leveres med eller uden hængslede flugtvejsdøre.

$

Sundhed

Automatiske døre bidrager til bedre hygiejne på steder, hvor man skal undgå spredning af bakterier og virus ved fysisk kontakt med fællesdøre.

$

Hotel og restaurant

Dørene åbner sig lydløst og automatisk til sikring for, at  gæsterne får en god velkomst. På hoteller medbringes ofte større bagage, der skal gennem Hotellernes hovedindgang.

$

Vi tilbyder et samlet koncept, der bliver tilpasset dit projekt og den funktion og anvendelse, som indgangen, sikringsdøren, branddøren eller lufttæppet skal løse i dit projekt.