Detailhandel og bilforhandlere

Vi er et moderne firma med mere end 50 års samlet erfaring indenfor automatiske døre.

Indgange til shopping-centre, supermarkeder og butikker designes, så vindfangene skaber det mest effektive person flow for kunderne. Et højt person flow vil dog medføre, at dørene må stå åbne i længere tid, imens der er passage i dørene.

Da der ofte vil opstå træk i en indgang med åbne døre, kombineres vindfanget med et varmlufttæppe, der med en blanding af varme og en præcis luftstråle standser træk og forsyner vindfanget komfortvarme.

Varmlufttæpper standser træk i vindfang og sikrer et godt arbejdsmiljø i butikslokalet.

Entre Design tilbyder et bredt udvalg af automatiske døre, der leveres med glaspartier, der tilpasses efter pladsforholdene i hver bygning.

Udover skydedøre med helglas design, indvendige glasløsninger, glassystemer til to lags termoglas leverer vi isolerede glassystem med højisolerende tre lags termoglas, der imødekommer vore kunders øgede fokus på energibesparelser i den grønne omstilling.

Vi tilbyder herudover indbrudshæmmende døre og sikringsdøre opbygget med forskellige typer af sikkerhedsglas og indbrudshæmmende profilsystem og aflåsning.

Indgange til bilforhandlere er et særligt speciale, da der ofte stilles krav til, at biler kan køres ind og ud af de automatiske døre. Entre Design tilbyder denne løsning, hvor skydedøre og sidepartier kan åbnes i fuld bredde. Vi kalder det break-out system.